Live Streaming

Wij produceren meercamera livestreams voor iedereen. Ons team werkt met de nieuwste broadcast technologien en kan hoogstaande producties garanderen.

Photo / Videography

Wij zijn gespecialiseerd in huwelijksfotografie, zakelijke en alle familieaangelegenheden, en reizen vaak naar uw bestemming om het perfecte moment op de perfecte plek vast te leggen. We zullen er bij elke stap zijn om ervoor te zorgen dat uw speciale momenten een leven lang worden vastgelegd.

Voor ons gaat fotografie over mensen die echt zijn en ons vervolgens een foto van dat moment laten schilderen om het voor altijd te onthouden. Dit is het verhaal dat er het meest toe doet: echte mensen, echte verhalen, echte momenten.

We zijn ongelooflijk gezegend met een team van fotografen die elk weekend met ons samenwerken. Neem een ​​paar minuten de tijd om meer over ons te weten te komen.

We nemen graag telefonisch of persoonlijk contact met je op om te praten over je bruiloft, evenement, portretsessie of videoproject. Neem dan contact met ons op via de contactpagina. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

“Laten we samen herinneringen maken”

Webdesign / Webshop

Bij Jammu Services bieden we verschillende pakketten per dienst aan. Hiermee pakken we je website of webshop van A tot Z op.
Voor alle websites en webshops bieden we meerdere varianten om uit te kiezen, die ook los verkrijgbaar zijn.
Ons doel is om uw product of dienst zo goed mogelijk online te presenteren en dat deze goed vindbaar zijn op Google. Dit doen wij met veel enthousiasme en met kennis van zaken.

We bouwen professionele websites die goed scoren bij uw klanten én Google.

 

technology, symbol, inflation-7824912.jpg

Wedding Decoratie

De mooiste en hipste trouwdecoratie vind je bij ons.
Je wilt dat het een onvergetelijke dag wordt en alles er tiptop uitziet. Voor het aankleden van de trouwlocatie en feestlocatie hebben wij genoeg leuke items.

E-Visa India

Reist u als toerist of zakenreiziger naar India? Dan moet u vooraf een visum aanvragen.
Ook voor minderjarige kinderen moeten visa worden aangevraagd. Sinds enige jaren hoeft u voor een visumaanvraag geen bezoek meer te brengen aan een consulaat of ambassade van India. 
Uw visum India wordt binnen 72 uur toegekend.

Satelliet Internet

Met deze satelliet internet kit hebben wij jou binnen 10 minuten voorzien van snel internet voor je evenement, markt of bouwplaats!

Een perfecte oplossing voor tijdelijk internet op je festival, bouwplaats, markt of als noodverbinding voor bedrijven en particulieren. We’ve got you covered. Met één belletje heb jij internet waar je het maar wilt!

Op festivals zijn de 4G en 5G verbindingen vaak over belast. Dat komt simpelweg doordat er veel bezoekers op een verbinding zit die eigenlijk bedoeld is voor de 364 dagen in het jaar dat er geen festival is. Wij kunnen je voorzien in satelliet verbindingen zodat je niet zonder internet komt te zitten.